Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du handlar. Genom att beställa accepterar du dessa villkor. Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har våra köpvillkor och vår personuppgiftspolicy uppdaterats 20200725

Våra uppgifter

Ljusstöperiet i Kastlösa AB

Stationshusgatan 3 Kastlösa

386 61 Mörbylånga

organisationsnummer: 559288-2160

info@stickobrinn.nu

Betalning

Du betalar med Klarna checkout.

Priser

Moms ingår i alla priser som är skrivna i svenska kronor. Vi reserverar oss för felskrivningar samt förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra priser. 

Frakt

Frakten är alltid gratis vid beställningar över 500:- För ordrar under 500:- är fraktkostnaden 68:- Vi skickar med DHL.

Leverans 

Din order skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vanligtvis tar leveransen en dag, men ibland längre. Under vissa perioder kan leveranstiden vara längre, då meddelar vi det här.

Lämna meddelande eller mejla info@stickobrinn.nu om det är bråttom att få varorna så försöker vi skicka så fort som möjligt. Har vi tur kan du få den redan nästa dag.

Beställningar skickas nästan uteslutande med DHL. Det är ditt ansvar som köpare att ange korrekt namn, adress, telefon och e-post när beställningen görs. Är det inte samma uppgifter som på din legitimation kommer du inte kunna hämta ut ditt paket. Det returneras då till oss som outlöst paket.

OBSERVERA att avisering om paket att hämta kan hamna i din epost skräppost. Håll koll där! Har du inte fått någon avisering en vecka efter din beställning – hör av dig till oss på info@stickobrinn.nu

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 200:-

Vi paketerar väl men ibland är hanteringen av paket väldigt ovarsam. Det är väldigt ovanligt att ljusen skadas under leverans, men skulle det hända – hör av dig till oss på info@stickobrinn.nu så löser vi det.

Retur, ångerrätt, byte, reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt för oanvänd vara från det att du mottagit paketet. Du väljer om du vill byta mot annan vara eller få pengarna tillbaka.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta alltid oss på info@stickobrinn.nu innan retur. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Det går även att lämna tillbaka varan i butiken. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Returadress: Stationshusgatan 3, 386 61 Mörbylånga.

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 200:-

Lagar, personuppgiftspolicy och GD

Stickobrinn följer konsumentköplagen, distans- och hemförsäljningslagen samt lagen om konsumentskydd vid distansavtal. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med GDPR och ger aldrig ut dem till tredje part. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har när som helst rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Du kan också begära att informationen om dig ska rättas eller tas bort. Kontakta oss då på info@stickobrinn.nu

Vi sparar följande persondata om våra kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, ip-adress, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla. Köp är bindande.

Observera

Vi reserverar oss för att beställd vara kan vara såld i den fysiska butiken. I så fall kontaktar vi dig snarast och erbjuder en liknande produkt eller full återbetalning.