Fabriksbutiken

Intill stöperiet finns en butik som är öppen då och då.  Där hittar du samma sortiment som i webshopen, plus lite till.  Där finns många fler varianter av ljusen och där säljer vi även grenljus och ljuskronor. Vi säljer också ljusstakar, ljuslyktor och garn.

I fabriksbutiken får du alltid bäst pris på våra ljus. Vi tycker det är trevligt att träffa våra kunder då och då, och vill att det ska löna sig att göra ett besök hos oss.

Eftersom vi är väldigt noggranna i vår bedömning av vad som är ett “prima” ljus blir det alltid några som sorteras bort. Är det stora fel på ljusen smälter vi ner dem för att återanvända materialet. Men är det bara små skönhetsfel känns det onödigt att göra så. Då säljer vi dem istället som andrasortering i fabriksbutiken.

Fabriksbutiken öppnar igen till skördefesten i slutet av september.

tors 28/9 kl 12-18

fre 29/9 kl 10-24

lör 30/9 kl 10-20

sön 1/10 kl 10-14

Självbetjäningsbutik

Vi har även fabriksförsäljning i en container intill stöperiet. Den är alltid öppen,  och där är det självbetjäning med swishbetalning. Där finns delar av vårt sortiment, till samma priser som i fabriksbutiken. Ibland kan hyllorna dock tömmas fort, då det är begränsat med plats för stora påfyllningar. Vill du vara säker på att få tag i något visst ljus, kan du skicka ett mail med ditt önskemål innan ditt besök. Då kan vi ställa ut en kasse med undanlagda ljus till dig.